Hva skjer hvis jeg blokkerer noen på Instagram

Noen gir deg alt for mange liker og kommentarer til Instagram, eller du nevner stadig folk du ikke engang vet, og det kommer en tid når du kjeder deg og bestemmer deg for å blokkere den brukeren. Men hva betyr dette? Er personen ved å vite at du har blokkert ham? Vil du slutte å motta uønskede meldinger?

For å svare på alle disse spørsmålene og mange andre, vil vi i detalj forklare hva som skjer hvis du blokkerer noen på Instagram .

Fremgangsmåte for å følge:

1

Først og fremst bør du vite at hvis Instagram-kontoen din er offentlig, kan alle se bildene dine, liker og kommentere dem; Derfor, hvis du ikke vil at dette skal være mulig, anbefaler vi at du følger instruksjonene i vår artikkel om hvordan du lager en Instagram-konto privat.

Med denne enkle endringen kan du på en viktig måte begrense tilgangen til kontoen din til brukere som bare lager spam, irriterende merker eller personer som ikke gjør noe annet enn å annonsere sine kontoer eller tjenester. Du vil også få mer privatliv, ingen vil kunne følge deg uten din godkjenning, og de vil ikke kunne se bildene du publiserer.

2

Likevel, i Instagrams private kontoer kan du også blokkere de brukerne som ikke vil at du skal samhandle med deg eller som anser spam. I det øyeblikket vil personen eller firmaet ikke lenger kunne få tilgang til profilen din for å se bildene eller videoene dine, slik at du blir kvitt den irriterende samspillet du ikke liker.

3

Også, hva som skjer når du blokkerer noen på Instagram, er at du ikke kan søke i kontoen din igjen, det ser ut som om du har slettet den. Men når det gjelder offentlige kontoer, kan du få tilgang til gjennom kommentarer som du har gjort kommentarer til bilder fra andre brukere. På samme måte vil det også være mulig å finne deg gjennom nettleseren ved å skrive adressen:

//www.instagram.com/nombreUsuario

Dette er grunnen til at vi i trinn 1 anbefaler at du gjør din konto privat for å forhindre irriterende brukere i å snuse seg inn i kontoen din eller til og med få tilgang til deg.

4

Det er viktig å merke seg at hvis du blokkerer noen på Instagram, vil personen ikke motta varsel eller melding. Du kan bare innse fordi du ikke ser oppdateringer fra deg eller samhandler med deg, men handlingen vil være helt hemmelig, så ikke bekymre deg.

Til tross for vår forklaring, kan det fortsatt være noen hyppige tvil, så vi vil forklare under de vanligste:

Hvis personen som blokkerer og jeg har en venn til felles, kan han se profilen min?

NEI, som vi allerede har nevnt, vil publikasjonen og profilen din ikke lenger være synlig for den personen. Men hvis profilen din er offentlig, vil du kunne se kommentarer du har laget i bilder av andre brukere eller de liker du har laget på andre bilder. Hvis profilen din er privat, vil du bare slutte å eksistere for den personen.

Hva skjer hvis jeg liker et bilde av noen jeg har blokkert?

Et vanlig spørsmål er: "Hvis jeg ved et uhell gir et bilde av noen jeg har blokkert, kan du se lignende ?" Svaret er NEI fordi det som vil forsvinne automatisk, hvis du blokkerer noen på Instagram, selv om du kan se profilen sin, vil du ikke kunne kommunisere med den personen.

Kan noen blokkere kontoen min på Instagram?

NEI, når du blokkerer noen for den personen, vil kontoen din ikke lenger eksistere, og du vil ikke kunne søke etter det via Instagram-programmet. Men husk, hvis profilen din er offentlig, vil det være mulig å finne deg gjennom nettleseren ved å skrive adressen:

//www.instagram.com/nombreUsuario

Jeg vil blokkere den personen. Hva gjør jeg?

Se vår artikkel hvordan du blokkerer noen på Instagram der vi forklarer det for deg.

5

Nå vet du alt som kan skje når du blokkerer noen i dette sosiale nettverket, men hvis du vil lukke kontoen din permanent, må du ikke gå glipp av vår artikkel om hvordan du fjerner Instagram-kontoen min for å få vite hvilke trinn du skal følge.