Slik frigjør du iPhone-minnet

Et av de største problemene i det moderne livet er når telefonen går tom for minne for å laste ned disse feriebilder eller laste ned en ny sang. Disse øyeblikkene blir en autentisk oppgave med etterforskning og eliminering som kan forlenge noen timer. Men etter noen dager vil meldingen hoppes over igjen.

Dette skjer vanligvis med modeller med mindre lagringskapasitet, for eksempel iPhone 8 GB og 16 GB, men du kan til og med passere med 64 GB og 128 GB hvis du gir den en intensiv bruk.

Derfor vil vi forklare hvordan du frigjør minne for iPhone slik at neste gang du befinner deg i denne situasjonen, vet du noen triks for å eliminere minne fra iPhone raskt.

Kjenn App for å frigjøre iPhone-plass

En av de største fryktene vi har når vi står overfor utgivelsen av plass på vår smarttelefon, er å kvitte seg med bilder, videoer eller en hvilken som helst viktig fil for oss. For å unngå dette, og å vite hva du kan forvente når det gjelder å eliminere plass, er det viktig å vite hvilke apper som bruker forbruket av iPhone. Når vi vet hvilke applikasjoner som spiser rommet, kan vi begynne å frigjøre minnet, vite hvilke vi kan røre og hvilke som vi ikke kan røre ved.

For å vite denne informasjonen må vi gå til lagringstilstanden til IPhone ved å følge disse trinnene:

Innstillinger> Generelt> Lagring og iCloud

Når vi har kommet inn, må vi klikke på alternativet "administrer lagring", og der kan vi vite hvilke applikasjoner som tar opp mer plass. Normalt finner vi at bildene og videoene vi har spilt inn selv, er det som innehar mer plass. Men det er en grunn og en løsning på dette problemet, og så svarer vi på det.

Deaktiver Live Photos og HDR fra Iphone

Det er et veldig enkelt triks for å unngå at hvert fotografi og video forbruker oss så mye plass, et triks som kan brukes av alle de som har en 6S eller 6S Plus-terminal. Faktum er at de nyeste versjonene av den berømte Apple-enheten kommer med to serielle alternativer aktivert for kameraet. Disse alternativene er Live Photos og HDR .

Hva skjer med disse to funksjonene, er at når vi tar et bilde eller tar opp en video, lagrer telefonen 5 kopier av bildet eller videoen, og sparer det 5 ganger, noe som tar opp 5 ganger mer plass: Lagre originalen, HDR-versjonen, en 3-sekunders video (Live Photo) og HDR-versjonen av Live Photo.

Resultatet er at hver gang vi tar et øyeblikksbilde, reduserer mobilen deres minne, forestill deg hvor mye plass du mister med hvert bilde, og sett at du har laget 1000 fotografier - noe urimelig -.

Løsningen er å deaktivere disse alternativene. Vi kan gjøre det direkte fra kameraet, fordi disse alternativene vises blant de 5 ikonene vi observerer når vi åpner det. På denne måten kan vi spare mye plass for fremtiden, men dette betyr ikke at vi fra tid til annen skal gå til fotogalleriet for å kvitte seg med alle fotografiene vi egentlig ikke vil ha.

Slett Safari-data

Selv om det er en av prosessene som vi må gå med jevne mellomrom, er det mange som overser eller ikke gir nok betydning for å slette historikkdataene og nettstedene som samler seg i Safari, noe som kan gå forbruker lagringskapasitet og det, mange ganger, er ubrukelig.

I tillegg er dette en veldig enkel prosess som vi kan løse om noen få sekunder, bare følg følgende trinn:

Innstillinger> Safari> Slett nettstedshistorie og data

Oppdater iOS-versjonen

Periodisk frigir Apple nye versjoner av operativsystemet som korrigerer feil og feil som kan være, gjør det mobile arbeidet bedre og forhindrer, blant annet, å miste mye minne eller batteri.

Derfor bør du alltid være oppmerksom på om det finnes en ny versjon av programvaren for å kunne oppdatere den, men du må ta hensyn til modellen du har og dens alder. Dette er alltid et godt alternativ hvis du har en ny terminal eller en ikke veldig gammel versjon, men hvis du har en veldig gammel iPhone, kan oppdateringen kreve mer enn mobilen din kan gi, noe som gjør det til å fungere enda tregere.

Å sjekke etter oppdateringer er veldig enkelt, du må bare følge disse trinnene:

Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering

I de følgende artiklene finner du alt du trenger å vite om iPhone-oppdateringer.

Når vi bruker dem, beholder programmene bilder, informasjon og tekniske detaljer som tillater oss å bruke dem når de blir brukt, slik at de ikke trenger å bli konstant lastet, noe som øker operasjonen. Den andre siden av mynten er at denne informasjonen tar plass i lagringen av minnet vårt. I motsetning til Android, som gir mye mer frihet til brukeren i disse aspektene, er det ikke mulig å fjerne hurtigbufferen i de fleste applikasjoner i iPhone.

En av de tilgjengelige alternativene er å fjerne disse programmene og installere dem på nytt, slik at hurtigbufferen blir startet på nytt, og du vil frigjøre alt plassen de okkupert så langt. Vanligvis er Facebook et av programmene som tar mest plass, både selve applikasjonen og cachen, slik at du kan starte med det ved å gå til:

Innstillinger> Generelt> Lagring og iCloud> Administrer lagring

Fjern podcaster

Kommunikasjonskanaler har blitt gjenoppdaget, og radio er ikke noe unntak. I nyere tid har podcaster vært booming, en måte å nyte et hvilket som helst program når som helst, men når de gir live har vi andre ting å gjøre.

Faktum er at mange mennesker abonnerer på forskjellige podcaster og en gang lyttet til at de glemmer å eliminere dem fra mobilen, slik at de akkumulerer en stor mengde lydtimer som allerede er blitt hørt og at du ikke trenger.

For å hindre at dette skjer, er det en måte at disse automatisk slettes automatisk når du har lyttet til dem, og at du ikke trenger å slette dem hver gang du hører på en:

Innstillinger> Podcaster> Slett de spiltene

Triks for å frigjøre plass fra Iphone

I tillegg til alt vi har forklart så langt, er det et utrolig triks som du kan frigjøre plass fra iPhone raskt og enkelt uten å måtte bruke tid på å avinstallere eller filtrere bilder.

For dette må du gå til iTunes og finne en veldig lang film som tar opp mye lagringsplass. Harry Potter og Philosopher's Stone (6.38 GB) eller Star Wars: oppvåkning av kraft (6, 53 GB) er to gode alternativer. Faktum er at filmen må oppta mer plass enn du har tilgjengelig på iPhone.

Når du prøver å laste ned den, og før du må betale, frigjør telefonen automatisk plassen du trenger, slik at du kan laste ned filmen. Siden du må bekrefte igjen før du betaler for filmen, kan du avbryte operasjonen ved å ta tomt mellomrom.