Slik slår du av ansiktsgjenkjenning på Facebook

Etikettering av mer enn 20 venner i våre Facebook-album kan være en vanskelig oppgave, men dette faktum gir ikke det grønne lyset til det sosiale nettverket for å aktivere et verktøy som hjelper oss å gjøre det ved hjelp av ansiktsgjenkjenning . Selv om det er sant at mekanismen er nyttig i det lange løp, kan gjentatte feil og innsats for å merke alle kontaktene våre, gjøre prosessen gå videre i noen få minutter. Hvis du vil lære å deaktivere ansiktsgjenkjenning på Facebook, lærer .com deg trinnvis:

Du trenger:
  • En datamaskin
  • Internett-tilgang
  • En Facebook-konto.
Fremgangsmåte for å følge:

1

Gå til Facebook-kontoen din og logg inn på det sosiale nettverket for å deaktivere ansiktsgjenkjenning .

2

Gå til det lille pilikonet som vises i det øvre området på siden, og velg "Personverninnstillinger".

3

Sett deg selv nederst på Facebook til delen 'Hvordan fungerer tags' vises, og deretter deaktivere 'På' -funksjonen.

4

Dobbeltklikk på 'Label Suggestion' avdelingen, og når 'Foreslå til vennene dine at de merker deg når de laster opp bilder der noen som ser ut som deg' vises, trykker du på 'Deaktiver'.

5

Nyt å merke dine venner uten Facebook, plager deg!